Info Cmokač 051 447 733 | Info dvorane 041 481 802 | Dolenjska c. 242c, LJ Rudnik
Hrana s poreklom – dobavitelji2018-12-04T19:38:48+00:00

Hrana s poreklom

zdrava_hrana4Prisegamo na poštene sestavine, kvalitetne dobavitelje in tradicionalno pripravo hrane.

Za pripravo hrane uporabljamo sveže sestavine preizkušenih dobaviteljev. Ne uporabljamo  ojačevalcev okusa , industrijsko pripravljenih jušnih osnov, dodatkov in konzervansov. Dnevno pripravljamo sveže. Uporabljamo preizkušene tradicionalne kot tudi sodobne recepte. Dnevne menije poskušamo pripravljati čim bolj raznoliko in stranki vedno ponuditi kaj novega. Če je le mogoče uporabljamo sezonsko zelenjavo in sadje.

 

Hrana s poreklom ...

Hrano naših dobaviteljev, ki jo uporabljamo v naši kuhinji lahko dobite tudi vi. Kako? Enostavno, naročite jo pri našem osebju in počakala vas bo v Cmokaču.

Naši dobavitelji

kmetija_zupan_sl
Kmetija Zupan
Prebačevo 27,  4000 Kranj

kmetija_zupan

Kmetija Zipan nam dobavlja zelenjavo iz integrirane pridelave (solata, krompir, …)

Kmetija leži na Gorenjskem, z ene strani jo obdajajo Kamniško – Savinjske alpe, z druge Škofjeloško hribovje, v neposredni bližini teče reka Sava. Lahka tla nudijo idealne pogoje za pridelavo zgodnjega krompirja kot tudi listnate zelenjave (solata, zelje). Kmetija ima dolgoletno tradicijo kisanja zelje in repe. Za kvaliteten kolobar skrbijo žita, ki se izmenjujejo z ostalimi kulturami. Največ pridelkov prodajo veletrgovcem, raznim obratom prehrane, nekaj pa na domu.

kozarec2
Kofetko
www.kofetko.si

kofetko

Kava po vašem okusu!

Sveža kava s celega sveta, pražena v Sloveniji

Ste se kdaj vprašali kje bi dobili kakovostno kavo, ki bi bila ravno takšna kot si želite? Naredili smo izbor najboljših Arabika kav iz geografsko različnih delov sveta, s katerimi si lahko sami zmešate kavo točno po vašem okusu. Si želite kavo bolj karameliziranega okusa, z več arome, morda temno in bolj grenkega okusa? Prepustite se domišiji in si naročite kavo za katero boste že vnaprej vedeli, da je ravno takšna kot ste si zamislili.

matijovc_sl2
Kmetija Matijovc
Podbrezje 192, 4202 Naklo

logo

Kmetija Matijovc na dobavlja predvsem jabolčni sok in žganja ter domače suhe salame

V Podbrezjah na Matijevčevi kmetiji sedaj gospodari že šesti rod Jegličev

siri
Domači siri – Kmetija Duša, “Pr Zaplat”
Luče 5, 1290 Grosuplje

Kmetija Duša, “Pr Zaplat”

Kmetija Duša nam dobavlja domače sire, predvsem sir za žar.