Info Cmokač 051 447 733 | Info dvorane 041 481 802 | Dolenjska c. 242c, LJ Rudnik

Joga z Jasmino Turnšek

//Joga z Jasmino Turnšek

Joga z Jasmino Turnšek

V dvorani Na Pravi Zabavi Joga z Jasmino Turnšek

Vem, da imaš stisko s časom. Poleg vseh službenih in družinskih obveznosti te čaka še čas zase. Seveda, z veseljem, ampak kdaj? »Sedaj je čas za telovadbo, popoldan čas za razgibavanje, zvečer za jogo, umirjanje, dihanje, potem za…« Zato sem ti pripravila program, ki te bo sprostil in napolnil z energijo. Vsa moč ti bo povrnjena na našem druženju, vadbi.

Glede na to, da vsi hitimo, smo v stiski s časom, velikokrat pozabimo nase in si posvetimo premalo časa. Najdragocenejšega časa, časa zase!

Program BIORITEMSKE JOGE sem zasnovala na podlagi tradicionalne kitajske medicine in taositičnih tehnik samozdravljenja. S poznavanjem različnih, učinkovitih tehnik, kot so: aktiviranje obraza z refleksno samomasažo meridianov, aktiviranje žlez v glavi, samomasaža organov, telesa in akupunkturnih točk, nežni yin gibi, nežne raztezalne vaje, dihalne tehnike, aktivacija vseh energijskih poti… bomo uravnovešali delovanje hormonov v telesu, ki so odgovorni za dobro delovanje celotnega organizma, okrepili imunski sistem, sprostili čustvene blokade in fizične omejitve.

Preberi več:  http://jasminaturnsek.si/vadba/bioritemska-joga/


PRVI OBISK JE VEDNO BREZPLAČEN, NE GLEDE NA TO, KDAJ SE PRIDRUŽIŠ!
PRIDRUŽIŠ SE LAHKO KADARKOLI V LETU, KER JA VADBA TAKO OBLIKOVANA, DA SE VEDNO ENOSTAVNO POVEŽEŠ TUDI ČE PRIDEŠ SREDI LETA.

Vsako sredo v dvorani Na Pravi Zabavi, več informacij: M. 041 481 802, E. petra@cmokac.si

By |2017-02-11T20:47:02+00:00februar 11th, 2017|Dogodki v Cmokaču & dvorani|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.